

LIFERESYSTAL



Agenda of the 5th Consortium Meeting of the EU Life RESYSTAL project

From Monday 13 to Wednesday 15 November 2023 (3 days)

The European project "Life RESYSTAL" brings together 7 hospitals (Spanish, Italian, Greek and French) to adapt their infrastructure to climate change and build their climate resilience.

		Consortium Meeting	Participating institutions			
	Day 0: Monda	Day 0: Monday 13 November, Travel to Athens, GR				
	Day 1 - Tuesda	Day 1 - Tuesday, 14 November				
	Part A: Techni	Part A: Technical exchange - assessment of the situation				
	Venue: Iera Odos 362, Egaleo (Egaleo Municipality – Agia Marina Metro Station)					
09:00	10 min	Reception and entry to venue	NCSRD			
09:10	10 min	Welcome				
		Presentation of the agenda.				
09:20	20 min	Summary of latest deliverables	NCSRD			
	20 min	Overview of the scheduled actions (for the next 6 months)				
		Connecting the project deliverables – putting the pieces together				
	4.	and challenges ahead				
	1hr	Discussion with RESYSTAL partners				
11:00	10 min	Coffee Break				
11:10	2hr 30min	Internal discussion – Technical meeting (training material	ACTERRA			
		rehearsal) Part 1 (DAY 1)	NCSRD			
		Introduction on climate adaptation challenges for healthcare facilities				
		Overview of the content of the LIFE RESYSTAL resilience framework and toolkit				
13:30	1 h	Lunch Break				
14:30	3hr 30min	Internal discussion – Technical meeting (training material rehearsal) Part 2 (DAY 1) Introduction to quantification of economic impact of climate change	RINA-C CRISISOFT NCSRD			
		Introduction to crisis Management				
		Testing the tools (modules 0 to 3) using a case study or based on				
		the pilot hospital experience				
19:00		Dinner				

Day 2 - Wednesday, 15 November				
LIFE RESYSTAL visit: NHOSP				
Venue:				





LIFERESYSTAL



09:30	3 hr	Agenda	NHOSP
		Welcome from NHOSP administrator	NCSRD
		Tour at the NHOSP	
		Discussion with the staff	
12:30	30 min walk	Back to Egaleo from NHOSP	
13:00	1 hr	Lunch break	
14:00	3 hr 30	Internal discussion – Technical meeting (training material rehearsal) Part 3 (DAY 2) From climate adaptation strategies and solutions to their mainstreaming into ongoing projects and investments Testing the tools (modules 4 to 6) using a case study or based on the pilot hospital experience (part 1/2)	UCAM ACTERRA
20:00		Dinner	

	Day 3 - Thursday, 16 November		
	LIFE RESYSTAL		
	Venue:		
09:00	1 hr 45	Internal discussion – Technical meeting (training material	ACTERRA
		rehearsal) Part 4 (DAY 2)	RINA-C
		Testing the tools (modules 4 to 6) using a case study or based on	
		the pilot hospital experience (part 2/2)	
10:45	15 min	Coffee Break	
11:00	1h 30 min	Discussion on dissemination events	HCWHE
		What we can share	
		Material preparation	
		Planning next year	
12:30	30-45 min	Next steps	NCSRD
13:00	15 min	Closing remarks	NCSRD
13:30	1 hr	Lunch break	
14:30	1 hr 30	Content to be defined	

